10 Čudovitih igralk, ki so postale znane po svojih vlogah kot grde račke:

Na Majke3.si smo izbrali 10 očarljivih igralk, ki so postale znane po vlogah "navadnih" žensk. Občudujemo njihovo preobrazbo in talent!


Vse ženske, ki so ali pa, ki še sanjajo, da bi postale igralke, si najbrž predstavljajo sebe kako sijejo na zaslonu, kot fatalne lepotice. Vendar morajo igralske sposobnosti segati veliko globje in dlje od vlog lepih princes.

 1. 1 The Big Bang Theory


  Mayim Bialik se je znašla sredi svetovne slave, ko se je pridružila mega popularni seriji The Big Bang Theory. Danes jo povezujemo z zelo pametno, nerodno in "navadno" punco Sheldona Cooperja.
  Zanimivo je, da je Amy v seriji neuroznanstvenica, medtem, ko ima Mayim,  PhD iz nevroznanosti.

 2. 2 The Duff


  Zgodba filma je povsem običajna: še ena šolska zgodba o tistih, ki so priljubljeni med svojimi sovrstniki in tistih, ki so celo svojo mladost ignorirani zaradi svojega nezanimivega videza.
  Mae Whitman se je resnično znašla v vlogi nepriljubljene vednar pametne srednješolke Biance, in ta vloga je igralki prinesla veliko popularnosti..;)


 3. 3 Game of Thrones


  Vloga pogumne viteške ženske, je postala prvo resno delo igralke Gwendoline Christie.
  In čeprav je igralka znana po svoji višini (191 cm), je njena osebnost precej drugačna od karakterja njenega lika.: Gwendoline je ženstvena, elegantna in ljubi pete ter svetla ličila.
  Zaradi njenega preobrazbe v močen, moški značaj, je Gwendoline morala ostriči svoje dolge lase na kratko, trdo trenirati in se naučiti jahati konje ter bojevati se s sabljo.

 4. 4 Clueless


  Igralka Brittany Murphy je v temu filmu igrala, ko je bila stara 18 let. Z gotovostjo lahko trdimo, da je bila vloga grdega račka in sošolca, glavne igralke Alicie Silverstone, vstopnica, ki jo je izstrelila med prestižne zvezdnike.

 5. 5 Boys Don’t Cry


  V svoji prvi veliki vlogi Hilary Swank ni igrala samo grdega račka temveč, se je transformirala v fanta! V tej drami o nestrpnosti, ki temelji na resničnih dogodkih, Swank igra transseksualca, ki nima in ne najde mesta v tem svetu. Striženje las, meseci z tesno prevezanimi prsmi  in naporno delo na njenem glasu je popoln seznam, ki kaže kaj vse je morala igralka prestati, da si je prislužila svojega prvega Oskarja.

 6. 6 Ugly Betty


  Ameriška TV serija Uglly Betty, ki je izšla leta 2006, je pomagala latinoameriški igralki Americi Ferrera, do slave.
  Glede na zgodbo serije, Betty Suarez, ki je smešno oblečena in ni videti privačna, dobi službo v modni reviji. Tako se začne zgodba o Ugly Betty, vlogi, za katero je igralka prejela prestižno nagrado Emmy.

 7. 7 Nanny McPhee


  V tem magičnem filmu o nemirnih otrocih, s katerimi se lahko spopada le čarovnica, Emma Thompson ni bila le glavna igralka, temveč tudi scenaristka.
  Omeniti velja, da je igralka scenarij za film pisala 9 let!

 8. 8 Wish Upon a Star


  Ta komedija z bodočo zvezdo iz filma Charmed, je izšla leta 1996 in je bil prvi velik uspeh igralke Danielle Harris. Film pripoveduje čudovito zgodbo o tem, kako si sestri zamenjata svoja telesa: Vzorna študentka Hayley, ki jo igra Harris, dobi telo svoje popularne sestre, Alexie in obratno.
  Igralka se je morala preobraziti dvakrat: Prvič iz lepotice, takšna kot je v resnici,  drugič v sivo miško in še enkrat v samozavestno dekle.

 9. 9 Modern Family


  Komična serija Modern Family nas razveseljuje ter spravlja v smeh že 8 sezon. V tem času se je igralka Ariel Winter uspela preobraziti iz male deklice v 19-letno damo. Vendar na zaslonih ta transformacija ni bila tako očitna, saj Ariel igra nepriljubljen lik Alex, ki je vseved, nima prijateljev in za katero nemoremo reči, da je privlačna. Toda koliko dela morajo imeti stilisti na seriji, da lahko skrijejo takšno lepoto! 

 10. 10 The Girl with the Dragon Tattoo


  Dekle z zmajskim tatujem, ki ga je režiral David Fincher, je glavni igralki Rooney Mara prinesel svetovno popularnost, ugled nove Hoolywoodske zvezde ter nominacijo za Oskarja!
  Lepa igralka se je uspela preobraziti v nesocialno hekerko Lisbeth Salander.

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

10 Čudovitih igralk, ki so postale znane po svojih vlogah kot grde račke:

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF