10 fotomodelov, ki dokazujejo, da je vsaka ženska popolna

Majke3 vas vabi, da si ogledate dame, ki se z lastnim izgledom dokazujejo, da je lepota v očeh opazovalca, in je ni mogoče meriti s svojimi strogimi parametri.


Navajeni smo gledati modele kot popolne ženske z idealnimi postavami in obrazi, podobne lutkam. Vendar sodobna modna industrija bolj in bolj,  začenja ceniti nenavadne in drzne izglede deklet in ljudi na sploh.

 1. 1 Ashley Smith


  Ashley je prepoznavna zaradi odprtinice med njenimi zobmi. Lepotica je ponosna na njeno posebnost, rekla je, da ji je všeč, da oblikovalci cenijo njo in ne parametrov, ki jih so vzeli iz njenega življenjepisa. Poleg njene manekenske kariere, Ashley uživa tudi v arhitekturi in risanju. Pozirala je za Vogue in Glamour in je bila tudi obraz za znani modni znamki Levi's in Gap.

 2. 2 Masha Tyelna


  Nina Ricci, John Galliano, Givenchy in številne druge modne hiše so presunjene zradi lastnice "največjih oči na svetu."
  Masha pogosto imenujejo "nezemljanska" ali "slovanska vilinka". Ona je ena izmed tistih, ki so dejansko začeli svetovni hype za nenavadne modele.

 3. 3 Sabina Karlsson


  Bogastvo naravnih las, pegice po celem obrazu, prepad med zobmi in malo več kilogramov: Sabine ni mogoče zamenjati z nobenim drugim modelom. Ta drzna švedska deklica se ljubi in je zdaj veleposlanik vseh stvari, ki so naravne in individualne.

 4. 4 Anna Brimma


  Anna Brimma je ena izmed najbolj obetavnih modelov za British Anti Agence, ki pravi, da njihovi modeli niso "samo konji za oblačila: ampak so dekleta in fantje z osebnostjo, individualnim slogom in talentom". Anna to dokazuje bolje, kot kdorkoli drug.

 5. 5 Mirian Njoh


  Mirian je albino model, katere eksotična lepota vas pusti odprtih ust in širokih oči. Je tudi nadarjena stilistka, fotografinja in blogerka. Deklica pravi, da je bila ustrahovana v šoli in se je zelo težko pomirila s tem, kako izgleda.

 6. 6 Cipriana Quann


  Cipriana in njena sestra dvojčica, znani kot TK Wonder, sta se odločili, da vsem dekletom s temno kožo dokažejo, da se ne bi smele sramovati svojih naravnih afro pričesk, ker je naravno - lepo.

 7. 7 Hanne Gaby Odiele


  Ta spektakularna belgijska punca je delala z Diorjem, Guccijem, Prado in Alexanderom Wangom. Nedavno je priznala, da je interseksualna: rojena je kot moški, toda njeno telo se razvija kot žensko. Poleg tega se Hanne zlahka prepozna po njenem visokem čelu in izrazitih ličnicah.

 8. 8 Paloma Elsesser


  Paloma je model močnejše postave, ki  je postala zvezda oglaševalske kampanje Nike. Svojo slavo je osvojila prek socialnih omrežij: tam je bila zabavno in krepko dekle zaznano po svoji individualnosti.

 9. 9 Anna Mila


  Manekenski agent je opazil to nenavadno lepoto, ko je s svojo mamo nakupovala hrano v eni izmed trgovin. Zdaj Anna zmaguje na modnih pistah znamk ko sta Dolce & Gabbana in Versace. Njena glavna značilnost so njene naravne razmrščene obrvi.

 10. 10 Felice Joop


  Njena velika ušesa in močne obrvi so postali  blagovna znamka te mlade dame, zaradi česar je še ena agencija za modele, specializirana za nenavadne manekenke in manekene, UNIQUE MODELS, končno opazila in najela to nenavadno lepotico. Felice je pravkar začela svojo kariero, vendar smo prepričani, da bo kmalu o njej govoril cel svet.

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
1
WTF

Komentarji 0

10 fotomodelov, ki dokazujejo, da je vsaka ženska popolna

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF