15 nesreč na kraljevskih porokah ki dokazujejo, da tudi modra kri nima zagotovljene popolne poroke

S prihajajočo se poroko Meghan in Princa Harryja, smo že vsi močno nestrpni po še eni pravljici s srečnim koncem. Pa vendar nesreča ne počiva tudi če si modre krvi


Poroke so ena najsrečnejših trenutkov v življenju, ki jih celotna familija praznuje in si zapomni za celo življenje.

Pa vendar ne glede na to kako dobra je organizacija poroke, včasih nekaterih stvari ne moremo predvideti in se zgodijo izven naše kontrole. Ključ v takšnih situacijah je, da si nesreče ne jemljemo preveč k srcu, pač pa iz tega naredimo najboljše in se zabavamo še naprej.

Celo kraljeve družine so dovzete k takšnim stvarem. Še huje – vsi spodrsljaji in opazke so prikazane celotnemu svetu in se isti trenutek zapišejo v zgodovino, ki ne bo nikoli pozabljen. Toliko o pritisku, ne?

Vas zanima kakšne nesreče so doletele kraljeve poroke? Za vas smo izbrali 15 napak, ki dokazujejo da je tudi monarhija daleč od zagotovljene popolnosti na njihov poseben dan.

 1. 1 Princesa Diana je polila parfum po njeni poročni obleki


  Diana je imela nesrečo že pred samim prihodom na oltar. Medtem ko je nanašala parfum nase, je po nesreči polila stekleničko po svoji obleki. Ker je bilo tako malo časa do poroke, ji je njena stilistka Barbara Daly svetovala naj preprosto madež prekrije s svojimi rokami. 

  Daly je kasneje povedala reviji People, da je Diani svetovala naj preprosto drži obleko na mestu kjer je madež, medtem ko hodi, saj bo izgledalo kot da je privzdignila obleko za lažjo hojo ter v izogib "pomendranju" obleke.

 2. 2 Prince Charles je pozabil svoje zaobljube


  Stvari pravtako niso izgledale najbolje za princa Charlesa na njegov velik dan. Med citiranjem svojih zaobljub je princ po nesreči izpustil ključno besedo. Namesto obljube Diani da ji bo nudil vse njegove dobrine, je rekel da ji bo ponudil "tiste dobrine".

 3. 3 Diana je poklicala CHarlesa po napačnem imenu


  Ko ima hudič mlade, jih ima veliko. Diana je princu namesto "Charles Philip Arthur George", rekla "Philip Charles".

  Čeprav je bila majhna napaka (Charles le ima daljše ime od večine ljudi), bi si človek mislil da pozna razliko med njegovim imenom in imenom njegovega očeta.

 4. 4 Dianina obleka je bila pomečkana


  Pri izbiri obleke je pomembna premišljena izbira materiala. Tako je Dianina obleka poleg madeža parfuma bila tudi pomendrana že na sami poti do oltarja. Nekaj metrska čipka ki se je vlekla za njo, je bila preveč za vožnjo v kočiji.

 5. 5 Konj se je ustrašil na poroki Princa Williama in Kate Middleton


  Včasih ni človek ta ki doda malo začinjenosti na poroki. 

  Eden od konjev na paradi se je prestrašil in vrgel vojaka iz njegovega sedla ter zbežal neznano kam. Na srečo nihče ni bil ponesrečen in poroka se je odvijala naprej brez dramatičnih zapletov.

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
1
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
1
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 nesreč na kraljevskih porokah ki dokazujejo, da tudi modra kri nima zagotovljene popolne poroke

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF