17 zvezdnic, ki so neprepoznavne brez ličil

Ste vedeli, da je nekoč Charlie Chaplin zavzel 3. mesto v tekmovanju Charlie Chaplin podob? Tako ogromna je moč ličil.


Moč ličil je tako velika, da s seboj ustvari tudi povsem nov alter ego. Alter ego ki je tako močan, da si zvezdnike težko predstavljamo brez njih. Kljub temu pa se jih vedno več odloča za majhne vpoglede v njihova človeška življenja, ki so pravtako lepa, samo brez vse te glamuroznosti.

Pri Majke3 vam predstavljamo nekaj slik brez in z ličili, da boste lahko primerjali razlike med navadnimi smrtniki ter božanskimi ženskami, ki se skoraj dotaknejo popolnosti.

Kaj mislite vi? So res tako neprepoznavne brez ličil? Kateri izgled vam je ljubši?

 1. 1 Gal Gadot

  Avtor

  Kadar ne rešuje sveta kot Čudežna ženska, Gal Gadot najraje preživlja svoj prosti čas s svojima hčerkicama. Čeprav neprepoznavna napram svoji filmski, junaški personi, menimo da izgleda pravtako čudovito ob gledanju filma Obuti maček s svojo hčerko.

 2. 2 Jennifer Lopez

  Avtor

  Ženska mnogih talentov: pevka, igralka, plesalka in celo modna oblikovalka je objavila fotografijo svoje make up seanse pred nastopom. Katera J. LO vam je bolj všeč; leva, naravna ženska, ali desna, seksapilna pop zvezdnica?

 3. 3 Britney Spears

  Avtor

  Princesa popa je večino življenja obdana z žarometi in fotografskimi lečami a doma je najraje brez ličil in v sproščenih oblačilih. Mi mislimo da je kljub temu še vedno nadvse ljubka, pa vi?

 4. 4 Carrie Underwood

  Avtor

  Zmagovalka treh Grammyjevig nagrad, je popolna mešanica lepote in talenta. Čeprav nekoliko drugačna, je še vedno prisrčna med potenjem v fitnesu, čisto brez ličil.

 5. 5 Cindy Crawford

  Avtor

 6. 6 Drew Barrymore

  Avtor

  Drew je rada pristna in naravna kolikor je le mogoče, kadar ne snema. Brez ličil je definitivno bolj prisrčna, z ličili pa zgradi še tisti nedolžen seksapil ki ga obožujemo pri njej.

 7. 7 Ivanka Trump

  Avtor

 8. 8 Sharon Stone

  Avtor

  Seks simbolu v svojem spektru uspeva izgledati dobro tako ali drugače. Čeprav je, roko na srce, brez ličil dokaj neprepoznavna.

 9. 9 Tyra Banks

  Avtor

  Tyra je bila označeno za eno najvplivnejših ljudi s strani revije Times in lahko vidimo zakaj. Ta moč v njej je razlog, da se je odločila deliti surov "selfie" s svetom, ne glede na kritike ki jih lahko ustvari tako "nepopoln" izgled.

 10. 10 Jessica Alba

  Avtor

  Za nekoga ki je navajen biti vedno popoln in pod žarometi že od 13. leta starosti, jo je precej nenavadno videti v razvlečeni majici in brez ličil. Kljub temu pa smo mnenja, da izgleda lepše kot kdajkoli prej.

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
3
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

17 zvezdnic, ki so neprepoznavne brez ličil

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF