9 Igralcev, ki so v enem filmu igrali več vlog!

Majke3 je zbral nekaj najsvetlejših primerov igralcev, ki svoje delo opravljajo sijajno.


Obstajajo igralci, ki so tako nadarjeni in vsestranski, da lahko v istem filmu igrajo več vlog. Ne samo igrati, temveč nas prepričati, da vsakič vidimo drugo osebo.

 

 1. 1 Cate Blanchett v Manifestu


  Cate Blanchett je v Manifestu igrala 13 ljudi. Poleg zgoraj navedenih je bila še učiteljica, hišna gospodinja, vdova in še šest drugih ljudi. Nemoremo si zamisliti, tudi, ko se je naša priljubljena Vilinska kraljica spremenila v Bob Dylana za film " I'm not there."

 2. 2 Tom Hanks v Atlasu oblakov


  Liki iz romana Davida Mitchella, so reinkarnacija ene same duše, in v filmu se povezava kaže v tem, da se igralska zasedba ne spreminja glede na zgodbe. Poleg teh štirih zelo različnih vlog, je Tom Hanks sijajno uprizoril še dva lika: Hotelskega vodjo in igralca podobnega Thimothy Cavendishu.

 3. 3 Hugo Weaving v Atlasu oblakov


  Hugo Weaving je dobil še bolj barvit niz vlog, ki so vsi rahlo neprijetni.

 4. 4 Mike Myers v Austin Powersu


  Mike Myers je res dober komik. Čeprav so kritiki to Bodnovo parodijo sprejeli precej hladno, jo mnogi še vedno gledajo z veseljem. Škoda je, da Mike od takrat ni bil povabljen v nobene spodobne filme.

 5. 5 Cheech Marin v "Od mraka do zore"


  Mehiški komičar Cheech Marin je v kultni klasiki igral tri vloge tako dobro in izgledal je tako drugače, da mnogi niso opazili, da so bili vsi trije liki njegovi. Najbolj nepozaben je bil, seveda, Chet Pussy s svojimi znanimi klici.

 6. 6 Eddie Murphy v Norbitu


  Eddie Murphy je še en igralec, ki ljubi igranje vseh ključnih vlog, ki se popolnoma preoblikujejo v procesu. Prav tako je to storil v 'Prihod v Ameriko' in v 'Trčeni profesor'.

 7. 7 Noomi Rapace v 'Sedem sester'


  Tukaj Noomi Rapace prikazuje vse sestre, ki živijo v totalitarni družbi, kjer ljudem ni dovoljeno imeti več kot enega otroka. Vsaka sestra zapusti dom enkrat na teden na tisti dan, po katerem je poimenovana. Naloga igralke je še toliko težja, ker 'Sedem sester' ni film, ampak TV-oddaja.

 8. 8 Ralph Fiennes v Sunshine


  Ralph bleščeče prikazuje predstavnike treh generacij družine Sonnenschein, ki se soočajo s številnimi preizkušnjami in tragedijami: 2. svetovna vojna, koncentracijska taborišča in madžarski upori iz leta 1956.

 9. 9 James McAvoy v filmu 'Split'


  V telesu Kevina Crumba je 23 osebnosti, štiriindvajseta pa se prebudi tik pred našimi očmi. Gledalci vidijo samo 7 od njih: Dennis, Patricia, Hedwig, Barry, Orwell, Jade in Beast - vsi so edinstveni in popolnoma drugačni. Igra McAvoyja je zaslužila najvišje pohvale gledalcev in kritikov.

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
2
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

9 Igralcev, ki so v enem filmu igrali več vlog!

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF