9 kul fantov, ki so izgubili odvečne kilograme in sedaj izgledajo, kot pravi mačo moški!

Na Majke3.si smo vam izbrali 9 moških, ki so imeli dovolj in se preobrazili v prave Hoolywoodske zvezdnike! Bravo!


Ni skrivnost, da prekomerna telesna teža negativno vpliva na človekovo fizično ter mentalno zdravje in ga lahko zavira pri tem, da doseže določene stvari v življenju.
Na Majke3.si smo izbrali 9 grafičnih prikazov ljudi, ki niso dopustili, da živijo življenje v okovih svoje prekomerne teže in so dokazali, da je vse mogoče, kar se hoče!

 1. 1 Mark Ludlow: minus 60 kg


  Dolgo časa je bil Mark zameshovan zaradi svoje prekomerne telesne teže - tako v šoli, kot drugod. Poleg tega je trpel tudi za hudo depresijo in anksioznimi motnjami.
  V dveh letih je mark izgubil več kot 60 kg! Sedaj živi srečno življenje in dela v svoji sanjski službi - Mark je postal osebni trener.

 2. 2 Noah Kingery: minus 87 kg


  29-letni Noah je preživel poskus samomora in izgubo ljubljene osebe zaradi svoje prekomerne telesne teže.
  Noah se je odločil, da je čas, da se spremeni in da spremeni svoj celoten način življenja. Opustil je pitje alkohola in postal pravi fitnes fanatik. Noah je uspel izgubiti 87 kg v le 18 mesecih! Prej je tehtal 160 kg, danes pa jih ima zavidljivih 72 kg!

 3. 3 Luiz Trigo: minus 105 kg


  Leta 2011 je bil Luiz Trigo na dnu: Tehtal je 180 kg, najprej je izgubil svojo službo za tem, pa še svojo punco. Zdravniki so mu povedali, da če ne bo spremenil svojega življenskega sloga, bo umrl prehitre smrti.
  Od takrat je minilo 6 let. Danes Luiz tehta 76 kg, ima novo partnerko in službo, ki jo ljubi. Luiz je danes osebni trener in pomaga tistim, ki so ali pa še imajo podobne težave s težo, kot jih je imel nekoč on.

 4. 4 Ross Gardner: minus 89 kg


  Ross Gardner je nekoč tehtal 178 kg. Vendar se je odločil spremeniti svoje življenje, ko so ga na letališču prosili, za nakup dveh letalskih vozovnic za sebe. Sedaj tehta 84 kg in je kiropraktik. Obupanim ljudem pomaga, da se znebijo svoje prekomerne telesne teže.

 5. 5 Eli Sapharti: minus 54 kg


  Leta 2008 je Eli tehtal 136 kg in je bil psihično in fizično na kritični točki. Njegov zakon je razpadel in Eli je ugotovil, da nemore živeti več na isti način, kot je živel do sedaj.
  Potreboval je 4 leta, da je dosegel popolnost. Danes tehta 82 kg in deli svoje izkušnje z drugimi.

 6. 6 Jeremy Reid: minus 40 kg


  Za Jeremyja Reida je bila pot do popolne postave zelo dolga. Potreboval je namreč 10 let! Zdaj je mogoče reči, da se 35-letny Jeremy, ki trenutno tehta 85kg,  lahko primerja z modelom iz naslovnice revije.
  Dejansko je sedaj videti mlajši kot je izgledal pri 23 letih, saj je takrat tehtal 126 kg.

 7. 7 Nathan Priestley: minus 77 kg


  Nathan Priestley je končal z ogromno psihičnimi težavami, zaradi svoje prekomerne telesne teže (tehtal je 164 kg). Tako zelo je trpel, da ni želel zapustiti hiše in je preživel celo poskus samomora.
  Dve leti kasneje, zaradi njegovega odličnega prizadevanja, Nathan danes tehta 89 kg in je zaposlen kot inštruktor fitnesa.

 8. 8 Rick Snowdon: minus 82 kg


  Rick Snowdon je bil včasih zelo sramežljiv zaradi svoje prekomerne telesne teže in je bil dejansko odvisen od sladkorja. Tehtal je 120 kilogramov.
  Potem se je Rick naučil igrati kitaro in njegovo obsedenost z prehranjevanjem je zamenjala druga obsesija- Glasba.
  Rezultat tega je bil, da je izgubil polovico svoje teže. Danes je precej slaven glasbenik.

 9. 9 Pasquale Brocco : minus 136 kg


  31-letni Pasquale Brocco se je odločil, da si bo spremenil življenje v roku ene ure. Treningi z utežmi in dolgi sprehodi so počasi obrodili sadove in Pasquale je izgubil 136 kilogramov v treh letih!
  Danes je bodybuilder.

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
1
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

9 kul fantov, ki so izgubili odvečne kilograme in sedaj izgledajo, kot pravi mačo moški!

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF