Anglija je na nogah: Meghan je že rodila!

Zdaj je vse bolj jasno, da je Meghan že rodila, saj so zaprli tudi vse stavnice: "Nekdo ve preveč, zato smo preprečili vse nadaljnje stave!"


370a7acca5799d19a28ec5350b7e8e76.jpeg

Velika Britanija, če ne celo kar ves svet, je razdeljena na dva pola – na tiste, ki pravijo, da je Meghan že rodila, in na tiste, ki verjamejo, da otrok še ni prijokal na svet.

Vojvoda in vojvodinja Susseška, Harry in Meghan, sta v središču pozornosti že kar nekaj tednov, predvsem zaradi rojstva njunega prvega otroka. Nekateri mediji zbirajo dokaze, da se otrok še ni rodil, kar naj bi razkrila kar zakonca sama, ko sta na družbenih omrežjih objavila posebno čestitko. Kraljevi par je namreč princu Louisu za njegov prvi rojstni dan čestital z objavo na instagramu, pod fotografijo, ki so jo objavili na profilu Kensington Royal, sta zapisala: »Vse najboljše, Louis! Pošiljava ti veliko ljubezni!« Sporočilo sta zapisala v dvojini in ne množini, kot bi verjetno storila, če bi se njuna družina že povečala.

SPREMEMBA STAVNIC ČEZ NOČ

Po drugi strani pa je včeraj kot strela z jasnega prišla novica, da so zaprli vse stavnice glede otrokovega rojstva. Pobiralci stav na največji in najbolj priljubljeni spletni stavnici Paddy Power so prepričani, da je Meghan že rodila. »Čez noč se je situacija na stavnicah popolnoma obrnila. Veste, kaj to pomeni? Da nekdo nekaj preveč ve in ima prave informacije. Če sklepamo po stavah, ki so se zgodile čez noč, je Harryjev prvi otrok že rojen … oziroma punčka je že rojena. Zato smo umaknili vse stave glede dneva rojstva, saj več kot očitno nekdo pozna zanesljivo informacijo, če ne, se te stave ne bi pojavile kar čez noč,« je medijem še zaupal eden izmed pobiralcev stav.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Anglija je na nogah: Meghan je že rodila!

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF