Avto brez voznika usodno stisnil 21-letnika

Tragedija se je zgodila, ko je 21-letni Michael Kosanovich iz New Yorka minuli petek stal med dvema parkiranima avtomobiloma.


f3c5014fa943555e5b4dc991a7dc662b.jpeg

Vsakdanja situacija, povsem nenevarna. Mladenič je bil na parkirišču v newyorški četrti Queens. Stal je med dvema stoječima, parkiranima avtomobiloma. V tistem trenutku se je eden od avtov, Lexus letnik 2002, premaknil, čeprav ni nihče sedel za volanom avta. Avto je ukleščil Michaela. Mimoidoči so poskušali potisniti avtomobila narazen in Michaela osvoboditi iz pločevinastih klešč. Ko so Lexusa nekoliko odmaknili, se je zdelo, da jim je uspelo, a avto se je spet premaknil in nesrečnemu mladeniču zadal še hujše poškodobe. Michaela so s hudimi poškodbami naposled prepeljali v bolnišnico, kjer je v soboto umrl.

Kaj se je zgodilo? Lastnik avtomobila je uporabil daljinski vžig avtomobila, avto pa se je iz še nepojasnjenega razloga premaknil.

Pri Toyoti, ki proizvaja znamko Lexus, so pojasnili, da letnik 2002 ni vključeval možnosti daljinskega vžiga motorja, kar nakazuje, da so ga dodali kasneje. V navodilih je sicer zapisano, da je potrebno vedno preveriti, kje se nahaja avtomobilih in kaj je okoli njega. V nekaterih ameriških zveznih državah pa je daljinski vžig motorja prepovedan, če voznik nima avta v svojem vidnem polju. 

Newyorška policija se je že pogovorila z lastnikom, niso pa še podali kazenske ovadbe.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Avto brez voznika usodno stisnil 21-letnika

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF