Challe Salle ujet z nekdanjo teniško igralko

Za Challetom Salletom je pestro leto, pravi postavni glasbenik, ki se lahko pohvali z novo pesmijo in milijonskimi ogledi na spletu.


a7b9b7247bd828506471719d005754cc.jpeg

Challe Salle (28) priznava, da je za njim pestro leto: s strani Žarometov je bil letos nominiran v kar dveh kategorijah – za pesem leta in glasbenega izvajalca leta, poleg tega ga je revija Avenija izbrala za enega izmed kandidatov za naziv fatalni moški.
Njegove glasbene uspešnice v zadnjih letih na spletu dosegajo milijonske oglede, tokrat pa se je na prvo mesto youtube lestvice najbolj priljubljenih vsebin pri nas uvrstil že osmič zapored. Kaj takega ni uspelo še nikomur do zdaj, pred kratkim pa je postavil še en nov mejnik na glasbeni sceni. »Videospot Lagano je namreč presegel šest milijonov ogledov in skladba je postala najbolj predvajana avtorska pesem v zgodovini Slovenije,« je ponosen. A Challe Salle ne počiva na lovorikah. Izdal je novo pesem z naslovom Jackpot in posnel poletno obarvan videospot.

a770d11800d332911a29da8638a712bc.jpeg

STISKA SE Z NEKDANJO TENISAČICO

»Na začetku leta sem svojim poslušalcem in poslušalkam obljubil veliko novega materiala, kot vedno pa vse svoje obljube tudi izpolnim,« pravi Challe. »Jackpot je lahkotna pesem v reggaeton ritmih, ki bo marsikomu šla v uho v vročih poletnih dneh. Govori o tem, da je treba izklopiti možgane, si vzeti čas zase in uživati v trenutku. Poleg tega pa je ob pravi družbi vse skupaj še veliko boljše. Poletje zagotovo ima svoje čare in zame je to najboljši del leta. Zato bom letos poslušal samega sebe in si končno vzel nekaj časa za odklop od vsakodnevnih obveznosti in stresa,« pojasni Challe, ki se v videospotu stiska z brhko temnolasko. »Dekle pa je Nina Kolar. Gre za nekdanjo teniško igralko združenja WTA, ki prihaja iz Maribora, zdaj pa se profesionalno ukvarja z modelingom,« razkrije simpatični glasbenik, ki je imel med snemanjem še kup skrbi: »Skoraj ves maj je bil deževen, zato smo morali na sončen snemalni dan res dolgo čakati. Pri snemanju je sodelovalo več kot 30 ljudi in temperatura je bila krepko nad 30 stopinjami, zato nam je med premori še kako prav prišla osvežitev v bazenih. Jaz sem se zabaval tako kot vedno in upam, da bo končni izdelek za publiko dobra osvežitev v poletnih dneh.«

62395c6f55ce3a4f06dd294c35774a6b.jpeg

Challe ima za seboj pestro leto, zato se zelo veseli oddiha.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Challe Salle ujet z nekdanjo teniško igralko

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF