Črnomelj v šoku: Ukradli denar za Krisa

Denar, ki so ga srčni ljudje z ljubeznijo zbrali na dobrodelnem koncertu, je namreč nekdo brezvestno izmaknil …


a99c9a7ddf158df787fc51f2464c4f02-1.jpeg

Konec minulega tedna se je v Osnovni šoli Mirana Jarca v Črnomlju odvil dobrodelni koncert ob zaključku projekta Veselo v šolo, tekom katerega so si odrasli in otroci prizadevali zbrati sredstva za pomoč malemu Krisu. A srečo in veselje ob izjemno uspešnem koncertu je kmalu posolilo spoznanje, da tistega večera skupaj z njimi niso rajali zgolj dobrosrčni ljudje.

Kot je na družbenem omrežju pojasnila organizatorica dogodka Gršič Rozalja, je nekdo iz škatle s prostovoljnimi prispevki izmaknil bankovce. Ob pogledu na vsebino, kjer so se lesketali zgolj kovanci, so organizatorji kakopak doživeli šok. Težko je zlasti najmlajšim, medtem ko se je vodja projekta obrnila na policijo in javnost v upanju ter trdni veri, da bo denar našel pot do malega Krisa.

“Kdor je bil/a tak junak da je “ponesreči” si “izposodil” denar iz te škatle, ga pozivam, da znesek nakaže na društvo Palčica. V škatli si pustil/a le kovance. Resnično upam, da te dobimo, kajti priče so, ki so vse to videle. Dragi kriminalisti, vse imate na pladnju in resnično upam, da boste ukrepali. Ta denar so zbirali otroci v sklopu dobrodelnega koncerta v soboto. Denar bi lahko bil včeraj na računu Palčice, vendar na žalost po vajini zaslugi ni. Vkrali ste denar od bolnega otroka in resnično upam, da vas doseže roka pravice. Ima Boga kad tad! Mali Junak Kris tebi in tvoji družini pa srečno,” je Gršičeva razočarano zapisala na družabnem omrežju.

Screenshot-2019-10-02-at-00.06.47.png

Vir; Njena.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Črnomelj v šoku: Ukradli denar za Krisa

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF