Damjan Murko: »Izvolite, lahko me srkate dan in noč!«

Eden in edini Damjan Murko, ki velja za najboljšega samopromotorja pri nas, je v tem, kar počne, še zmeraj številka ena! Zdaj je presenetil z novim presenečenjem.


2bb1f611f1104918ba58a9753d9e4c8e-1.jpeg

Vedno iznajdljivi in originalni Damjan Murko je že večkrat dokazal, da mu idej očitno ne zmanjka, in iz leta v leto kaže, da ga nič ne zmoti na njegovi poti do cilja.

Po tradicionalnih koledarjih, ki jih pevec vsako leto razproda, se je zdaj lotil novega podviga. Odslej lahko namreč zaspite in se zbujate z njim, vsaj tako je napisal na svoj novi izdelek, dodal pa še: »Posrkaj me!« Slavček je namreč prepričan, da se bodo njegove nove skodelice, ob katerih lahko vsako jutro in večer posameznik pomisli nanj, prodajale za med.

ed07d722f553dbebfe7f7c5e5beee096.jpeg

Mnogi so prepričani, da je Damjan Murko lik, ki živi v zavesti slehernega Slovenca, da je po več kot petnajstih letih na sceni še kako živ in nič ne kaže, da bi ga ljudje pozabili. »Ne mečem si peska v oči, zavedam se svojih kvalitet in sposobnosti ljudi ne pustiti ravnodušnih. Veliko oboževalcev me na nastopih sprašuje, kdaj bo kakšen izdelek na voljo, da ne bi čakali na konec leta, ko bodo spet na voljo zdaj že tradicionalni koledarji. Priznam, veliko sem razmišljal, kaj ponuditi ljudem, ki so željni kruha in iger … Ideja ni zrasla na mojem zelniku iznenada, temveč je zorela v meni kar dve leti, preden smo jo s podjetjem Moja šalčka realizirali,« je pojasnil podjetni Murko, ki pravi, da je njegov izdelek vrhunski, kaj pa drugega. »Šalčke so izjemno kvalitetne; nismo si dovolili napak ali amaterstva, ki ga jaz v našem poslu sploh ne priznavam. Verjamem, da bo odslej ob jutrih in večerih pa tudi na pisarniških pisalnih mizah ter ob malicah moja šalčka nepogrešljiva. Drugega vam ne preostane, kot da me posrkate!« je v smehu zaključil slavček.

Vir; Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
1
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
1
WTF

Komentarji 0

Damjan Murko: »Izvolite, lahko me srkate dan in noč!«

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF