Demi Moore o Ashtonu Kutcherju: “Prevaral me je in me prisilil v seks v troje”

Ni vse zlato, kar se sveti.


67bdfb680accb12971b9a2cd3ea50acf-1.jpeg

Ameriška igralka Demi Moore (56) je s svojo knjigo Inside Out dvignila veliko prahu. V njej je opisala svoje potovanje od, kot je zapisala, »ameriškega niča« pa do hollywoodskega »vsega, o čemer ste kadarkoli sanjali«.

Poročena sta bila osem let

Pričakovano beseda v knjigi teče tudi o njenem bivšem soprogu Ashtonu Kutcherju (41). Kot je zapisala, naj bi jo večkrat prevaral in jo prepričal, da se jima v postelji pridruži še tretja oseba, kar danes obžaluje. »Želela sem mu pokazati, da sem lahko zabavna in kul, a je to bila napaka,« se je odprla 15 let starejša Demi. V času njunega osem let trajajočega zakona je doživela tudi spontani splav v šestem mesecu nosečnosti, kar jo je povsem dotolklo, je zapisala ter dodala, da je potrebovala dolgo, da si je opomogla.

Zapisala je tudi, da je bila pri 15 letih posiljena. Kmalu po tistem je zapustila družino in zaživela z glasbenikom Freddyjem Mooreom (69) in se leta 1980 z njim tudi poročila. Zakon je trajal pet let, nato se je poročila z Bruceom Willisom (64), s katerim imata tri hčerke: Rumer (31), Tallulah (25) in Scout (28).

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Demi Moore o Ashtonu Kutcherju: “Prevaral me je in me prisilil v seks v troje”

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF