Denis Avdić do srca ganil mamo malega Krisa

Za 19-mesečnega fantka je slovenska javnost zbrala kar 3,4 milijona evrov.


915735ffbafb4c858fd4fe10b6797c7f.jpeg

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je danes presenetil in do srca ganil mamico malega fantka Krisa. »Cilj za Krisa je dosežen,« pa so zapisali na facebook profilu društva Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki.

Ekipa, ki se danes v sklopu velike turneje po Sloveniji z mobilnim studiom nahaja v Celju, je v goste povabila Ano Jerak, mamico pogumnega 19-mesečnika »Slovenijo niso združili samo naši odbojkarji, temveč tudi mali fantek Kris. Ana, koliko se Kris zaveda dogajanja okoli sebe?« jo je vprašal Denis.

»Prve dni je bil zelo nezahteven otrok. Ure in ure je lahko gledal risanke, nič ni jokal. Kot, da je vedel, da ima mama delo in more speljati to akcijo. Nenormalno je bil priden,« je navdušeno povedala Ana in dodala, da njen sin zagotovo čuti vso to neverjetno pomoč. »On se tujcev sicer boji, ker je veliko po bolnicah in vsi nekaj hočejo od njega. Ponavadi je zadržan, jokav, otepa se ljudi. Te dni pa je vesel vsakega, na obrazu ima izraz hvaležnosti. Vse je sprejel odprtih rok,« je še dodala Primorka, ki vso situacijo prenaša zelo stoično.

Ekipa, ki se danes v sklopu velike turneje po Sloveniji z mobilnim studiom nahaja v Celju, je v goste povabila Ano Jerak, mamico pogumnega 19-mesečnika.

7c27f3cffd4116d23b70233c11700416.jpeg»Prve dni je bil zelo nezahteven otrok. Ure in ure je lahko gledal risanke, nič ni jokal. Kot, da je vedel, da ima mama delo in more speljati to akcijo. Nenormalno je bil priden,« je navdušeno povedala Ana in dodala, da njen sin zagotovo čuti vso to neverjetno pomoč. »On se tujcev sicer boji, ker je veliko po bolnicah in vsi nekaj hočejo od njega. Ponavadi je zadržan, jokav, otepa se ljudi. Te dni pa je vesel vsakega, na obrazu ima izraz hvaležnosti. Vse je sprejel odprtih rok,« je še dodala Primorka, ki vso situacijo prenaša zelo stoično.


Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Denis Avdić do srca ganil mamo malega Krisa

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF