Diplomata sta hišno pomočnico silila v orgije, eden pa se je slinil tudi okoli njene hčere

Katarska diplomata sta z vztrajnim nadlegovanjem načela fizično in duševno zdravje nekdanje hišne pomočnice na katarskem veleposlaništvu v Londonu.


0c398effbc930d5118c5f7c9906f39b4.jpeg

Danes 58-letna Deanne Kingson je bila med julijem 2006 in junijem 2014 zaposlena kot hišna pomočnica na katarskem veleposlaništvu v Londonu, poroča Daily Mail. Dobro leto po nastopu službe so jo začeli nadlegovati. Po ugotovitvah sodišča je prednjačil diplomat Fahed Al-Mushairi. Na različne, tudi priskutne načine, je poskušal Kingsonovo spraviti v posteljo. Ko ga je ta zavrnila, ji je ponujal kat, blago “rekreacijsko” drogo, ki naj bi jo spravilo v “boljšo voljo”.

Ko se Kingsonova ni omehčevala in je zdržala vse napade, je fokus preusmeril na njeno 19-letno hčer. Najstnico je objemal, se “slinil” okrog nje in materi predlagal, naj dopusti, da jo pelje na izlet v Pariz.

Nič manj nadležen ni bil diplomat Ali Al Harjri. Kingsonovo je prepričeval, naj organizira in sodeluje v orgijah, vabil pa ju je tudi na počitnice na Kubo.

Oba sta Kingsonovi grozila, da bo izgubila službo, če bi komu črhnila o nespodobnih povabilih. Ko je to storila, so jo odpustili.

Sodnica Gill Brown je ocenila, da je prav to konstantno nadlegovanje bistveno prispevalo k njeni nespečnosti, izgubi apetita in jo posledično pahnilo v globoko depresijo, v kateri je razmišljaja tudi o samomoru. Razsodila je, da mora katarsko veleposlaništvo Kingsonovi plačati 455 tisoč evrov odškodnine.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Diplomata sta hišno pomočnico silila v orgije, eden pa se je slinil tudi okoli njene hčere

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF