FOTO: Na poroki enemu najbogatejših Slovencev pela tudi pevka Severina

Minuli vikend je na prečudoviti poroki večno zvestobo svoji izbranki obljubil premožni poslovnež Tomaž Žvipelj, ki je po besedah gostov imel zares sanjsko poroko.


22ceadf187bd681d4bbce830d59f1c6e-1.jpeg

Čeprav je poročni dan enega najbogatejših Slovencev potekal v precej zasebni atmosferi, so nekateri svatje vseeno delili srečne trenutke s poroke.
Poroka enega najbogatejših slovenskih podjetnikov, Tomaža Žviplja, in njegove srčne izbranke Sanje je potekala na prestižni italijanski lokaciji, na letovišču Castello di Spessa, ki posluje v gradu iz 12. stoletja, ponaša pa se s panoramskim razgledom na vinograde v kraju Capriva del Friuli. Da bo šlo za res posebno in unikatno poroko, je bilo razvidno že s seznama povabljencev, saj so bili med svati številni premožni podjetniki in znani obrazi. Poroka je sicer potekala v zasebni atmosferi, a si večina gostov ni mogla pomagati, da ne bi objavljala podrobnosti s poroke na družbenih omrežjih. Med gosti so recimo izstopali poslovnež Joc Pečečnik, manekenka Iris Mulej in njen partner, poslovnež Admir Bračić,nekdanja manekenka in lobistka Tina Gaber, manekenka Sabina Remar in njen premožni partnerTomaž Kralj, ljubljanski župan Zoran Janković, ki naj bi mladoporočenca tudi poročil, in mnogi drugi.

48b6e6b899d409bd822a3783b0993e19.jpeg

SEVERINA KOT DARILO

Znano je, da je na zabavi po poroki svoj koncert imela tudi največja hrvaška zvezdnica Severina Kojić.Iz zaupnih virov smo izvedeli, da je bil njen nastop darilo enega najbogatejših Slovencev, Joca Pečečnika, ki naj bi za Severino odštel kar 30 tisoč evrov. Ja, vsekakor je šlo za poroko, ki je tako mladoporočenca kot svatje ne bodo nikoli pozabili.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

FOTO: Na poroki enemu najbogatejših Slovencev pela tudi pevka Severina

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF