FOTO: Slovenska pevka po nastopu pristala na urgenci

Slovenska pevka Senida Hajderpašić Senidah je včeraj nastopila na odru Gospodarskega razstavišča. Oboževalci so bili navdušeni, danes pa je številne šokirala s tem..


cf2087305958822cc8de6cb14c9a9cfb.jpeg

Slovenska pevka Senidah si je ustvarila več kot uspešno solo kariero na področju držav nekdanje Jugoslavije. Včeraj pa je nastopila pred ljubljanskimi oboževalci in oboževalkami na odru Gospodarskega razstavišča.  Požela je več glasnih aplavzov, nastop je bil uspešen.

Danes pa je na instagramu objavila slabo vest. Že drugič v zadnjem mesecu ima težave z zdravjem. Pevka je namreč pred kratkim odpovedala koncert v Sarajevu.

Tokrat je očitno njeno zdravstveno stanje še bolj nezavidljivo. Pevka je objavila fotografijo iz reševalnega vozila in zapisala: “Moj pogled po sinočnem nastopu. Že nekaj dni se mučim in potujem na nastope v hudih bolečinah, s tabletami in injekcijami, sinoči pa je moje telo reklo STOP! Nikamor ne greš in tako sem pristala na urgenci. Vsem, ki so kupili vstopnice za nastop v Štipu (Makedonija) in Borasu (Švedska) bi se želela opravičiti in sporočiti, da bom prišla ob prvi priložnosti. Čakajo nas številni nastopi, najprej to pozdravimo, potem pa s polno paro naprej”.

Kot piše portal Avaz.ba naj bi šlo za gripo, člani pevkine ekipe pa pravijo, da razloga za večjo zaskrbljenost, ni.

Screenshot-2019-12-23-at-22.43.48.png

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

FOTO: Slovenska pevka po nastopu pristala na urgenci

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF