Francoska revija je izgubila pritožbo zaradi objave vojvodinje Kate “zgoraj brez”.

William in Kate sta po objavah sprožila kazenski pregon zaradi vdora v njuno zasebnost in zahtevala plačilo 1,5 milijona evrov odškodnine.


64136f0c513e144ee3941ead2b0592de.jpeg

Francosko sodišče je danes potrdilo sodbo nižjega sodišča, da morata odgovorni urednik in lastnik revije Closer plačati po 45.000 evrov kazni zaradi objave fotografij, na katerih se vojvodinja Kate na terasi počitniške hiše sonči “zgoraj brez”. Dodatno je sodišče v Versaillesu danes dvema fotografoma naložilo še po 10.000 evrov kazni ter potrdilo 100.000 evrov odškodnine, ki jo morajo vsi štirje plačati britanskemu princu Williamu in njegovi soprogi Kate, poročajo tuje tiskovne agencije. 

Kazni in odškodnino je sicer sodišče v Nanterru pri Parizu določilo že lani septembra, a je revija vložila pritožbo. Nejasne fotografije Kate Middleton, kako se sonči samo v spodnjem delu bikinija, so bile posnete septembra 2012, ko je bil par na počitnicah v francoski Provansi. Prva jih je objavila revija Closer, ki je ob tem zatrdila, da naj bi jih posnel njihov profesionalni fotograf in da ima ekskluzivne pravice za njihovo objavo. 

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Francoska revija je izgubila pritožbo zaradi objave vojvodinje Kate “zgoraj brez”.

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF