Harry in Meghan toneta vse globlje: princ naj bi si želel, da bi si poiskala pomoč svetovalca

Razkol z Williamom in Kate, njena problematična družina, … Vse to je vplivalo na njuno javno podobo in njun odnos.


ee1ca27b6ac548a33617a2336b6185b4-1.jpeg

Zdi se, da princ Harry in Meghan Markle toneta vedno globlje, s tem ko skušata uskladiti svoje dolžnosti z željo po zasebnosti.

Nič presenetljivega ni, da sta se znašla na udaru, ko sta sina Archieja krstila za zaprtimi vrati, obenem pa za obnovo svojega novega doma Frogmore Cottage porabila skoraj štiri milijone evrov davkoplačevalskega denarja. Sledil je incident v Wimbledonu, ko so telesni stražarji prepovedali fotografiranje vojvodinje Sussekške. Odziv javnosti je povzročil dodatne napetosti v britanski kraljevi družini.

Več zasebnosti

Britanski mediji pišejo, da je Harry tisti, ki si želi več zasebnosti in da si isto želi za sina. Odraščanje pred očmi javnosti ga je zaznamovalo do te mere, da je celo razmišljal, da bi se odrekel svojemu statusu. A dejstva, da je sin bodočega kralja, ni mogoče izbrisati.

Po besedah virov blizu Sussekških par menda ni dovzeten za nasvete. A enkrat se bosta morala sprijazniti, da se na zasebnost ne bosta mogla sklicevati, kadar jima bo to ustrezalo.

Se bosta prilagodila?

Razkol s princem Williamom in Kate Middleton, Meghanina problematična družina, … Vse to je vplivalo na njun odnos, v britanskih medijih pa je mogoče zaslediti, da je Harry Meghan že prosil za zakonsko svetovanje, preden bi bilo prepozno. Njeno obnašanje je že povzročilo težave v kraljevi družini, ki ne slovi po tem, da sprejema tiste, ki ne spoštujejo njenih stoletja starih pravil. Simpatizerji kraljevega para zato upajo, da se bosta Sussekška čim prej začela obnašati vlogi primerno.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Harry in Meghan toneta vse globlje: princ naj bi si želel, da bi si poiskala pomoč svetovalca

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF