Je William res varal svojo nosečo Kate?

Britanski mediji se že nekaj dni na veliko ukvarjajo z domnevno afero princa Williama, ki naj bi svojo ženo Kate prevaral z njeno najboljšo prijateljico.


3dbca5b108c82071ed7b533bc3e4071e-1.jpeg

Dolgo se je po tihem šušljalo in ugibalo, v zadnjih dneh pa naj bi se v javnosti tudi na veliko govorilo o domnevni nezvestobi priljubljenega prestolonaslednika britanske kraljice.

Na britanskem dvoru so dolgo zanikali govorice in se delali, da je vse v najlepšem redu, česar pa je očitno konec. Britanski mediji so namreč izbrskali informacijo, da naj bi princ William, ki je vedno veljal za zglednega moža in očeta, skakal čez plot. Vojvoda Cambriški naj bi po poročanju tamkajšnjih rumenih medijev imel afero z do nedavnega najboljšo prijateljico vojvodinje Kate, markizo Rose Hanbury. Olje na ogenj pa je prilila še novica, ki je prizadela Kate, ki je z Williamom konec aprila praznovala osmo obletnico poroke, in sicer da naj bi se Rose in William dobivala med njeno tretjo nosečnostjo.

448685ded655cc8adae54e9088af4004.jpeg

Razdvojena osebnost

Iz Buckinghamske palače so govorice o skoku čez plot že ostro zanikali ter jih označili za neresnične in popolne laži, Williamovi odvetniki pa so mnogim britanskim medijem, ki so zgodbo objavili, že zagrozili s tožbami. Po javnomnenjskih raziskavah naj bi več kot 89 odstotkov Britancev verjelo, da gre v tem primeru za popolne laži, saj princa vidijo kot zvestega, ljubečega in dobrega moža, 11 odstotkov ljudi pa je presenečenih in ne bi stavili, da princ ni zvest svoji Kate. »Kate in Rose sta si bili zelo blizu, a ni več tako. William je poskušal zgladiti spor, a Kate je jasna, da Rose in njenega moža noče več videti,« je medijem zaupal vir z dvora, ki še pravi, da tudi če so govorice o nezvestobi resnične, se Kate in William ne bosta ločila ali razšla.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Je William res varal svojo nosečo Kate?

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF