Kaj v resnici doživimo v trenutku svoje smrti?

Če ste religiozni, verjamete, da obstajata samo dva kraja, kamor odidete po svoji smrti: raj in pekel – odvisno od tega, ali ste bili dobri ali slabi.


A naša duša ne potuje ne v pekel ne v raj …

Dr. Michael Newton je psiholog, ki se je specializiral za hipnoterapijo. Med svojim delom je hitro odkril, da se ljudje lahko vrnejo tako daleč v preteklost, da se spomnijo stvari, ki se niso zgodile samo v tem življenju, temveč tudi med življenji.

c192cd84740b043f26938b363a254451.jpeg

Svoje primere je opisal v mnogih knjigah, v katerih je presenetljivo predvsem to, da so vsi, ki jih je dr. Newton popeljal v daljno preteklost, povedali enake stvari.

Poleg tega, da nima smisla razmišljati samo o dveh možnostih, se lahko opremo tudi na številne znanstvene raziskave o tem, kaj se dogaja, ko ljudje zapustijo svoja telesa in se vrnejo v svet duš. Na tisoče izkušenj bližnje smrti so izoblikovale informacije, ki so potrebne za pridobivanje natančnejše slike o tem, kaj nas čaka na drugi strani.

Predstavljamo vam sedem stvari, ki nas čakajo po smrti:

1. ŽIVLJENJE KOT FILM

Pri umirajočih ljudeh se pogosto pojavi fenomen, da vidijo, kako se jim celotno življenje odvije pred očmi. Možgani pospešeno prelistavajo vse spomine, preden se duša loči od telesa.

2. VIDIMO SEBE

Številni ljudje vidijo svoje fizično telo v trenutku, ko se zavest ločuje od fizičnega. Tega se ni treba ustrašiti, saj je to povsem naravno.

3. SVETLOBA

Ljudje vedno navajajo, da vidijo svetlobo, ko umirajo. Svetloba se pojavlja v daljavi ter jih kot magnet počasi priteguje k sebi. Svetloba s seboj vedno prinaša občutek ljubezni in miru. To je prehodna faza na poti v duhovni svet.

maxresdefault.jpg

4. POKOJNIKI

Takoj ko vstopimo v duhovni svet skozi svetlobo, nas pozdravijo naši ljubljeni. To niso vedno samo sorodniki iz tega življenja, temveč tudi iz zgodnejših življenj.

Pomembno je vedeti, da so te duše videti enako, kot so bile v fizični obliki, in sicer zato, da bi ustvarile občutek bližine. Dušam sicer ni potreben enak videz kot za časa življenja. Telo je samo telo. Duša je brezoblična, vendar lahko prevzame različne oblike za različne namene. Naprednih duš, ki so živele mnoga življenja, naj ob prihodu na drugi svet ne bi pričakal nihče, kar so že tolikokrat to doživele, da razumejo, kaj je duhovni svet.

5. ANGELI IN VODNIKI

Vsakdo ima dodeljenega angela varuha ali duhovnega vodnika. Kakorkoli jim že rečemo, srečali se bomo z njimi v duhovnem svetu in prav oni nam bodo omogočili, da se bomo počutili kot doma. Obenem je to trenutek, ko se zabava konča. Potem ko smo izkusili nebeške lepote, je čas, da opravimo svojo dolžnost. Vodnik je bil z nami vse življenje in želi, da to življenje skupaj pregledata.

6. PREGLED

S svojim vodnikom bomo podoživeli vse, kar se je zgodilo v našem življenju. Morda bomo videli nekatere stvari, ki se jih sramujemo, vendar ne bomo deležni obsodbe. Ogled življenja je pomemben zato, da duša ugotovi, kaj mora storiti, da bi se izboljšala. Šele zatem, ko pregledamo celotno življenje, se lahko z vodniki dogovorimo, da se vrnemo na Zemljo in podelamo določene stvari.

7. ŽELJA

Občutili bomo tako veliko ljubezni in miru, da se ne bomo želeli vrniti. Ne bomo želeli zapustiti tega brezmejnega, varnega sveta brez bolečine in trpljenja.

deat-1-e1468491088937.jpg

KAJ PA VRNITEV?

Reinkarnacija ni obvezna! Lahko se dobronamerno vrnemo, da bi pomagali drugim dušam, morda se bomo morali vrniti, da bi uravnotežili karmo, lahko pa izberemo vrnitev na Zemljo tudi zato, da bi izkusili bogastvo življenja in bi naša duša napredovala.

Seveda obstajajo tudi ljudje, ki so navajali temne sile in demone, podobne tistim v peklu. Dr. Newton teh zgodb ni opisal, vendar obstaja kar nekaj zastrašujočih izkušenj pri srečanju s smrtjo, za katere pa so vsi po vrsti ugotovili, da so se zgodile zato, da bi se izboljšali v naslednjih življenjih.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
2
Cute
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
2
Win
WTF WTF
6
WTF

Komentarji 0

Kaj v resnici doživimo v trenutku svoje smrti?

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF