Kmetici ujeti med nagajivim poljubljanjem!

Aktualno in nekdanjo udeleženko resničnostnega šova Kmetija so že dvakrat ujeli med poljubljanjem. Kaj se dogaja?


f1c838676a8c350ec197fab9ba5e1e18-1.jpeg

Rdečelasa Adrijana Štribl je v resničnem življenju zelo zabavno in navihano dekle. Po šovu je na druženjih z udeleženci Kmetije spoznala tudi Moniko Košenina, s katero je nemudoma spletla prijateljstvo. Dekleti sta že poprej občasno klepetali prek spleta, ko pa sta se spoznali tudi v živo, je postalo jasno, da to ne bo zgolj mimobežno prijateljstvo.

Dekleti, ki radi klepetata tudi o življenju, prihodnosti in kakopak večni temi – moških, se pogosto šalita, da med populacijo, ki je na voljo, kar ne ugledata primernih kandidatov.

»Obletavajo naju samo neresni fantje, zato sva se pošalili, da bova počasi opustili lov na sanjskega moškega. No, saj ne da iščeva sanjskega, da ne bo pomote, je pa neprijetno, če si nenehno tarča lovcev, ki še sami ne vedo, kaj si želijo v življenju. Tako sva se med smejanjem na to temo malce pošalili s poljubčkom in seveda je v družbi ob naju završalo kot v panju,« se smeji Monika, Adijana pa dodaja, da sta se takole navihano poljubili dvakrat, a zgolj iz šale. »Med nama se je spletlo čudovito prijateljstvo, a zgolj to. Brez skrbi, naj pomiriva vse tiste, ki so preveč zastrigli z ušesi. Ne dogaja se čisto nič sumljivega.«

Screenshot-2019-11-17-at-22.49.08.png

Foto: Osebni arhiv – Prijateljici Monika in Adrijana.

Vir: Njena.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
1
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Kmetici ujeti med nagajivim poljubljanjem!

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF