Najstniški brezdomec si je s fotografiranjem porok ustvaril svojo sanjsko službo

Njegovo življenje zdaj je skakanje iz ene elegantne poroke na drugo, na katerih dobro služi, vendar temu prej ni bilo tako.


“Moj prvi foto aparat sem kupil pri 11. letih. Bil sem čisto prevzet s fotografiranjem skateboard kulture ter takratno industrijo fotografov. Sanjal sem o fotografiranju skejtanja kot edini vir služenja denarja in počel vse mogoče, da bi to željo ustvaril.

Ko sem dopolnik 16 let, sem opustil šolo in živel na ulicah južne Kalifornije. Spal sem v javnih parkih ter na kavču mojih prijateljev, še vedno v trudu za uresničitev mojih želja. 

Pri 18. letih starosti, še vedno na psu, sem se odločil da je čas z spremembo. Spakiral sem svoj foto aparat in se odpeljal v San Francisco in se odločil fotografirati poroke. Preživel sem tedne spanja v avtu ter uporabe Starbucksa kot mojo pisarno. Z uporabo portfolie skateboard fotografij, kot mojo edino referenco, so se stranke počasi začele kupičiti in fotografiranje porok je postala moja zaposlitev za polni delavni čas.

Danes imam 24 let. Potoval sem po 12. državah, na 4. kontinentih, vse samo zaradi fotografiranja porok. S ponosom lahko rečem, da imam najboljšo službo na svetu, še boljšo od fotografiranja skateboardanja!”

 1. 1 Lasten portret

  Avtor

 2. 2

  Avtor

 3. 3

  Avtor

 4. 4

  Avtor

 5. 5

  Avtor

 6. 6

  Avtor

 7. 7

  Avtor

 8. 8

  Avtor

 9. 9

  Avtor

 10. 10

  Avtor

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
1
WTF

Komentarji 0

Najstniški brezdomec si je s fotografiranjem porok ustvaril svojo sanjsko službo

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF