Skupina ustvarjalcev, ki jim smeh pomeni večino zdravja in ki smeh radi prenašajo drugam. Uporaba spletne strani je na lastno odgovornost, tako, da če kdo od smeha pade iz stola, naj krivi svojega delodajalca, mi smo nedolžni.  Majke3.si je spletno okolje, kjer se zbirajo mladi, stari in tisti nekje vmes, ter soustvarjajo najzabavnejšo spletno stran v Sloveniji. Aktualni humor v fotografijah, videih, člankih, ki zahteva, da ste zaradi lastne integritete in varnosti delovnega mesta pozorni, ali kdo za vami gleda kaj počnete. Kdaj pa kdaj pa se pojavijo tudi zanimive zanimivosti iz vseh področij življenja Zemljanov. Tu smo, da prinašamo smeh, in prenašamo vse bacile, ki zaradi neizmernega krohotanja pristanejo na ekranu.

POZOR: Ogled spletne strani v spornih situacijah kot so:sestanki, poroke, kirurški posegi, rojstvo otroka, razgovori, pogrebi in gasilske intervencije je prepovedan. Spontan izbruh smeha lahko resno ogrozi vaše delo in integriteto. Ali pa vsaj ugasnite zvočnike. Karkoli že počnete, pri tem uživajte!

Registriraj se, izberi svoje uporabniško ime, naloži svojo profilno sliko in pomagaj soustvarjati naš svet! Razširi svoj humor, deli ga med prijatelje in poskrbi, da Majke3 nikoli ne izgine iz seznama novih priljubljenih spletnih strani!

Registriraj se ter razširi nasmehe in srečo tudi ti! 🙂

 

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF