Pevko Demi Lovato droga pahnila na rob smrti

Ameriška pevka in igralka je vzela prekomerni odmerek heroina, nezavestno pa so jo prepeljali v bolnišnico. Njeni predstavniki so novico potrdili in v izjavi povedal


391fdfaa5d813619e0dc8322250e0270-1.jpeg

V torek pozno zvečer so ameriški mediji šokirali z novico, da naj bi ena izmed njihovih pevk, ki je zelo priljubljena tudi med najstniki in na katero številni gledajo kot na vzornico, zaradi prekomerno zaužite količine heroina pristala v bolnici. Gre za pevko in nekoč tudi igralko Demi Lovato, ki je zaslovela kot Disneyjeva zvezda. 

Ameriški mediji poročajo, da naj bi tokrat vzela prekomerni odmerek heroina. Portal TMZ, ki je znan po točnosti informacij, je zapisal, da naj bi do predoziranja prišlo v njenem domu v hollywoodskih gričih (Hollywood Hills), kjer naj bi jo takoj začeli zdraviti z urgentnim zdravilom Nalokson, ki ga uporabljajo pri različnih narkotičnih predoziranjih, nato pa so jo odpeljali v bližnjo bolnišnico. Ob prihodu reševalne ekipe naj bi bila nezavestna. Po najnovejših informacijah je Demi sicer pri zavesti in že okreva v bolnišnici, a ne želi sodelovati z zdravstvenim osebjem. Njeni predstavniki so sicer v uradni izjavi povedali, da so številne informacije netočne in da ob dani situaciji prosijo za zasebnost, saj sta zdravje in okrevanje pevke trenutno na prvem mestu. 

Demi je v preteklosti že večkrat odkrito spregovorila o svojih bojih z alkoholom, kokainom in prekomernim uživanjem tablet. Vseeno pa naj bi bila v vmesnem obdobju vsaj 6 let popolnoma čista. Težave so se zopet pričele pojavljati letos, le-te pa je priznala v pesmi Sober. 

cc98939288af7054b829425d3a3139ce.jpeg

Pevka se je pred leti že borila z depresijo, bulimijo in odvisnostjo. Sama je priznala, da se je odločila za ‘lastno zdravljene’ proti depresiji z alkoholom in kokainom, kar jo je vodilo v odvisnost od prepovedanih substanc. Leti 2010 in 2011 se je že zdravila, a je zasvojenost opustila šele nekaj časa po prihodu iz klinike. V dokumentarcu, ki ga je izdala leta 2017, je recimo priznala, da je bila pri snemanju izjave o svoji treznosti za dokumentarni prispevek Demi Lovato: Stay Strong popolnoma zadeta s kokainom in da se niti ne spomni, kaj je govorila.

Potem, ko so v javnost prišle prve informacije, so se na njih že odzvali številni zvezdniki in pevkini prijatelji. “Rada te imam Demi,”je zapisala Ariana Grande, podoben zapis pa je objavila tudi Meghan Trainor. Voditeljica Ellen DeGeneresje zapisala:“Trga se mi srce, ker gre čez vse to. Je svetloba na tem svetu in pošiljam svojo ljubezen njej in njeni družini.”Pevec Shawn Mendes je zapisal, da bi za pevko morali moliti vsi, tudi tisti, ki niso njeni oboževalci.“Naredila je napako. Odvisnost ni šala,”je še dodal. 

VIR: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Pevko Demi Lovato droga pahnila na rob smrti

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF