MAJKE3.SI jemlje zasebno naravo vaših osebnih podatkov zelo resno.

Ta politika zasebnosti, ki smo jo prvotno prilagodili od politike Automattic ( WordPress.com ), opisuje, kako ravnamo s podatki,ko jih zbiramo, ko obiščete in uporabljate našo spletno stran. Prosimo, da pozorno preberete to obvestilo.

Obiskovalci spletne strani
Kot pri večini operaterjev spletnih strani, MAJKE3.SI zbira neosebno določljive podatke, zato, da tovrstni spletni brskalniki in strežniki ponavadi dajo na voljo, kot so vrsta brskalnika, jezikovna nastavitev, ki se nanaša mestu, ter datum in čas vsakega zahtevka obiskovalcev. Namen MAJKE3.SI pri zbiranju neosebnih podatkov, ki označujejo, je za boljše razumevanje, kako obiskovalci MAJKE3.SI uporabljajo spletno stran. Od časa do časa, lahko MAJKE3.SI obvesti javnost z neosebnimi podatki, na primer z objavo poročila o trendih v uporabi svoje spletne strani.
MAJKE3.SI zbira tudi potencialno osebne podatke, kot del internetnega protokola (IP) naslove. MAJKE3.SI te informacije ne uporablja za prepoznavanje svojih obiskovalcev, in ne razkriva informacij, razen pod enakimi pogoji, ki jih uporablja in razkriva osebnimi podatki, kot je opisano spodaj.
Zbiranje osebnih podatkov
Nekateri obiskovalci spletne strani MAJKE3.SI se odločijo za interakcijo z MAJKE3.SI na načine, ki zahtevajo od MAJKE3.SI zbirati osebne podatke. Količina in vrsta informacij, ki jih MAJKE3.SI zbira, je odvisna od narave interakcij. Na primer, vas obiskovalce prosimo, ko se prijavite na MAJKE3.SI, da sebi in nam zagotovite uporabniško ime in e-poštni naslov. V vsakem primeru, MAJKE3.SI zbira take podatke le toliko, kolikor je potrebno ali primerno za izpolnitev namena interakcije obiskovalca s MAJKE3.SI. MAJKE3.SI ne razkriva osebnih podatkov drugače, kot je opisano v nadaljevanju. In obiskovalci lahko vedno zavrnejo dobavo z osebnimi podatki, tudi trditev, da jim to lahko prepreči sodelovanje v nekaterih dejavnostih, povezanih s to spletno stranjo.
Zbirna Statistika
MAJKE3.SI lahko zbira statistične podatke o vedenju obiskovalcev na svojih spletnih straneh. Na primer, MAJKE3.SI lahko spremlja najbolj priljubljene zbirke na MAJKE3.SI. MAJKE3.SI lahko te podatke prikaže javnosti, ali jih zagotovijo drugim. Vendar MAJKE3.SI ne razkriva osebnih podatkov drugače, kot je opisano v nadaljevanju.
Varovanje določenih osebnimi podatki
MAJKE3.SI razkriva potencialno osebne in osebne podatke samo za njene zaposlene, pogodbenike in povezane organizacije, ki (i), morajo vedeti te informacije in podatke, da jih sprocesirajo v imenu MAJKE3.SI ali pa v imenu opravljanja določenih storitev na strani MAJKE3.SI ( ii), so v dogovoru, da teh informacij ne razkrivajo drugim. Nekateri od teh zaposlenih, pogodbenikov in povezanih organizacij, se lahko nahajajo izven svoje domovine; Z uporabo spletne strani MAJKE3.SI, se strinjate s prenosom teh podatkov do njih. Poleg tega, se MAJKE3.SI v nekaterih primerih lahko odločijo za nakup ali prodajo premoženja. V teh vrstah transakcij, so uporabniški podatki običajno eden od poslovnih sredstev, ki so preneseni. Poleg tega, če bi MAJKE3.SI ali skoraj vse njegovo premoženje pridobil/odkupili, ali v primeru, da MAJKE3.SI prekine poslovanja ali začne stečaj, so uporabniški podatki eden od sredstev, ki se prenašajo ali so pridobljeni s strani tretje osebe. Zavedate se, da lahko pride do takih prenosov, in da lahko vsak kupec od MAJKE3.SI še naprej uporablja svoje osebne in neosebne podatke samo, kot je navedeno v tej politiki. V nasprotnem primeru, MAJKE3.SI ne bo dajal v najem ali prodajal potencialno osebne in neosebne podatke za vsakogar.
Razen od svojih zaposlenih, pogodbenikov in povezanih organizacij, kot je opisano zgoraj, MAJKE3.SI razkriva potencialno osebne in osebne podatke le, če to zahteva zakon, ali če MAJKE3.SI vrjame v dobri veri, da je razkritje teh podatkov razumno potrebno za zaščito lastnine in pravice MAJKE3.SI, tretje osebe ali širše javnosti. Če ste registriran uporabnik spletne strani MAJKE3.SI in ste podali na voljo vaš e-poštni naslov, vam lahko občasno pošljemo e-pošto, da vam povemo o novostih, nagovarjanje povratnih informacij, ali pa vas redno obveščamo, kaj se dogaja z MAJKE3.SI in njenimi izdelki. Če nam pošljete zahtevek (na primer prek podpore e-pošte ali prek enega od naših mehanizmov za povratne informacije), si pridržujemo pravico, da se ga objavi, da bi nam pomagali razjasniti, ali odgovor na vašo zahtevo ali da bi nam pomagali pri podpori drugih uporabnikov. MAJKE3.SI sprejme vse ukrepe, ki so razumno potrebni za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem ali uničenjem potencialno osebnih in osebnih podatkov.
Morate se tudi zavedati, da če predložite podatke v “klepetalnice”, “forume” ali “oglasne deske” te informacije postanejo informacije javnega značaja, kar pomeni, da boste izgubili vse pravice, ki jih imate v zvezi s temi informacijami. Takšna vaša razkritja lahko povečajo tudi možnosti za sprejemanje neželenih sporočil.

Piškotki
Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.Zakonsko omejevanje piškotkov je predvsem posledica zlorabe tehnologije piškotkov za sledenje uporabnikom in s tem poseganja v zasebnost na spletu. MAJKE3.SI uporablja piškotke za prepoznavanje in sledenje obiskovalcev, njihovo uporabo MAJKE3.SI spletne strani, in njihove spletne strani za dostop.MAJKE3.SI obiskovalci, ki ne želijo imeti piškotke dane na svojih računalnikih morajo določiti svoje brskalnike, da zavrne piškotke, pred uporabo spletne strani MAJKE3.SI, vendar s pomanjkljivostjo, da nekatere funkcije spletnih strani MAJKE3.SI ne sme/ ne more delovati brez pomoči piškotkov.

oglasi
Oglasi se pojavljajo na vseh spletnih straneh MAJKE3.SI in se dostavijo uporabnikom, preko oglaševalnih partnerjev, ki lahko določijo piškotke. Ti piškotki omogočajo oglasnemu strežniku, da prepozna vaš računalnik vsakič, ko vam pošljemo spletni oglas za zbiranje informacij o sebi ali drugi, ki uporabljajo računalnik. Ta informacija omogoča oglaševalskim omrežjem da, med drugim, zagotavljajo ciljno usmerjene oglase, ki menijo, da bodo za vas najbolj zanimivi. Ta politika zasebnosti se nanaša na uporabo piškotkov s strani MAJKE3.SI in ne zajema uporabe piškotkov kakršnih koli oglaševalcev.

Povezave do strani tretjih oseb
Ta politika zasebnosti velja samo za podatke, ki jih zbira MAJKE3.SI. Ta politika zasebnosti ne velja za prakse podjetij, ki si jih MAJKE3.SI ne lasti ali nad katerimi nima nadzora ali delavci, ki MAJKE3.SI ne upravljajo. Spletna stran MAJKE3.SI lahko vsebuje povezave na spletne strani tretjih oseb. Vse informacije, ki jih posredujete, ali da se zbirajo, lahko za spletna mesta tretjih oseb veljajo pravilniki o zasebnosti teh strani, če obstajajo. Pozivamo vas, da preberete te politike zasebnosti morebitnih tretjih mest, ki jih obiščete. To je izključna odgovornost takih tretjih strank, da bodo spoštovale vse morebitne uporabljene omejitve o razkritju vaših osebno določljivih podatkov, in MAJKE3.SI in njegove podružnice ne odgovarjajo za nezakonito uporabo ali razkritje vaših osebno določljivih podatkov s strani katere koli tretje osebe.

Varnost
Vse informacije, ki niso podane z osebnimi podatki, potencialno osebne in osebne ter vse zgoraj opisane informacije, so shranjene na omejenih strežnikih baz podatkov.

Izbira / opt-out
Če bomo kdaj pošiljali informacije po e-pošti o novih izdelkih, storitvah in informacije, ki jih niste izrecno zahtevali, vam bomo poslali e-poštni naslov, s katerim boste lahko zahtevali, da vam ne pošljemo nobenih dodatnih obvestil.

Spremembe o zasebnosti
Čeprav je večina sprememb verjetno manjših, lahko MAJKE3.SI spremeni svojo politiko zasebnosti od časa do časa, in po lastni presoji. MAJKE3.SI spodbuja obiskovalce, da pogosto preverite to stran za kakršne koli spremembe v svoji politiki zasebnosti. Če boste nadaljevali z uporabo te spletne strani po vsaki spremembi tega pravilnika o zasebnosti bo pomenilo, da sprejemate takšne spremembe.

Kontaktiraj nas
Če imate kakršna koli vprašanja o tej politiki zasebnosti ali naši spletni strani na splošno, se obrnite na nas.

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF