Princesa zbežala od tiranskega očeta, kralja Dubaja in posnela video v katerem razkrije vse umazane skrivnosti očeta

Princesi Latifi Al Maktoum je uspelo zbežati iz Dubaja in ob prvi priložnosti je posnela video v katerem razkrije hudobije svojega očeta in kralja ZAE.


Nekdanji francoski vohun Jean-Pierre Hervé Jaubert trdi da je pomagal pobegniti princesi iz Dubaja v luksuzni jahti in pravi da so njegovo ekipo dobili vojaki,  ki so jih zavezali, pretepli in oropali preden so bili poslani nazaj v ZAE.

Jean-Pierre Hervé Jaubert,  francosko-ameriški državljan, pravi, da je bil napaden skupaj s posadko jahte Nostromo.

Nekdanji francoski vohun Jean-Pierre Hervé Jaubert je pomagal pri pobegu princese Latife

Jaubert naj bi poskušal pomagati Sheikha Latifi, hčeri šejka Mohameda bin Rashida Al Maktouma, vladarja Dubaja in premierja Združenih arabskih emiratov, ki je pobegnila in iskala politični azil v Združenih državah Amerike.

 Kampanja Detained In Dubai (DID) je objavila članek, v katerem Jaubert trdi, da je racija bila izvedena s petimi vojskimi ladjami, dvemi letali ter enim helikopterjem.

Kasneje je bil izpuščen s strani ZAE vendar je ostal v nevarnosti v morskih vodah.

G. Jaubert je dejal, da je bil napaden skupaj z Latifo in finsko žensko Tino Jauhiainen (zgoraj) na jahti Nostromo v napadu, glede na kampanjo skupine Detained In Dubai

V opisu aretacije v svojem v audio posnetku pravi, da se je na jahto vkrcalo 12 moških, ki so jih zvezali. pretepli s puškami ter jih oropali.

“Odpeljali so nas v ZAE in nas poslali v zapor, vendar ne vem kje točno. Imeli smo prevezane oči in zvezane roke tako da se mi niti sanja ne kje so nas držali.”

“Želel sem pomagati princesi Latifi zbežati iz Dubaja po tem ko mi je povedala kako maltretiana in mučena je bila s strani svojega očeta. Že ta rop ki se je meni zgodil je bilo pravo grozodejstvo.”

Francoz je dejal da je kasneje bil izpuščen ker ni kršil nobenega pravila, je pa kršil pravilo Islama ki pravi, da so vse muslimanske ženske last njihovega očeta oziroma moža. Ko je torej pomagal pri pobegu princese Latife zbežati stran od njenega očeta, so imeli dobro opravičilo za racijo.

Zaenkrat še ni znano kje je Jaubert posnel svoje audio sporočilo, je pa zagotovo bil posnet na kopnem.

Jaubert pravi, da se je odločil pomagati Latifi, potem ko je trdila, da je bila zlorabljena. Jaubert je služil kot tajni agent francoske tajne službe do leta 1993. Domnevno je pobegnil iz Dubaja, oblečen v opremo za potapljanje in ženska oblačila (zgoraj)

Francoski vohun je bil s pričetkom meseca proglašen za pogrešanega tako kot tudi princesa Latifa ter Jaubertov Finski prijatelj.

Herve Jaubert - posnetek z jahte Nostromo v katerem se boji za svojo varnost

Latifa Al Maktoum - pobeg iz Dubaja

Heikah Latifa Mohammed al Maktoum v videu trdi, da je bila tri leta zaprta v Dubaju, potem ko je poskušala pobegniti iz države, kjer je njen oče vladar. 

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
1
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
1
WTF

Komentarji 0

Princesa zbežala od tiranskega očeta, kralja Dubaja in posnela video v katerem razkrije vse umazane skrivnosti očeta

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF