Rebeka Dremelj: Denar nama ne pada z neba, zelo garava za vsak cent

Priljubljena Rebeka Dremelj je pojasnila, zakaj je znova počitnikovala na Maldivih in ali so takšne počitnice res le za zvezde in tiste z globokimi žepi.


277cfd5276b1a8998a132f6d38253289.jpeg

Priljubljeno pevko in njenega moža so sanjski otoki že lani tako navdušili, da so se že pozimi odločili, da bodo tudi letos tam preživeli družinske počitnice.

Pevka in podjetnica Rebeka Dremelj (39) je tudi letos z družino obiskala sanjske Maldive. »Otok in resort Sun Island, kjer smo bili lani, je naju z možem Sandijem tako navdušil, da sploh nisva pomislila, da bi šla kam drugam,« pravi Rebeka. In čeprav marsikdo pomisli, da so to razkošne počitnice, ki si jih lahko privoščijo le zvezde in tisti z globokimi žepi, Rebeka pravi, da ni čisto tako. »Maldivi niso več tako nedostopni, mnogi si jih lahko privoščijo. Lahko rečem, da je cenovno zelo podobno za nas kot družino, kot če bi letovali na Hrvaškem, v kakem malo boljšem apartmaju, kjer moramo vkalkulirati v ceno tudi hrano in pot. S tem, da tam ne bi imela svoje zasebne peščene plaže, kar na Maldivih imam. Na Maldivih se zelo potrudijo in ti dajo občutek, da si dobil dovolj za svoj denar. In to me vleče tja: z možem nama denar ne pada z neba, zelo garava skozi leto za vsak cent, zato se nama zdi pomembno, da ga zapraviva dobro in kvalitetno.«

325d5cd31769ba853a78bf6f932d4c7f.jpeg

Kljub nesreči je Rebeki uspelo narediti podvodno fotografijo hčerke Šajane, obkrožene z ribicami Indijskega oceana.

OBISKALI ZDRAVNIKA

Med doživetji, zaradi katerih so počitnice vedno nepozabne, pa se Rebeka spomni na dogodek z ribicami. »Starejšo hči Šajano sem želela fotografirati pod vodo. Sandi in Sija sta s pomola v vodo metala kruh, da so ribice prišle blizu. Ena izmed ribic je zamenjala Šajanino roko za kruh in jo ugriznila v roko. Ni bilo nič drastičnega, a sem se zelo ustrašila, ker mi ni znano, kakšne ribe se potepajo po tem oceanu, je bila morda strupena? Takoj sva šli k zdravniku, ki je pogledal rano in povedal, da ni nič hudega, dobila je obkladek in obliž,« razlaga Rebeka, ki je videti čila in spočita. »Šajana je letos končala prvi razred in sem počitnice preživela z njo doma, predihala sem možgane ter sem polna idej in zagona za jesen,« pravi in doda, da o svojih načrtih nerada govori, raje jih kar uresniči.

6df907329d5db4ed86ea0016949d3a85.jpeg

Navdušujejo jo zasebne peščene plaže in občutek, da je dobila dovolj za svoj denar.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Rebeka Dremelj: Denar nama ne pada z neba, zelo garava za vsak cent

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF