Sedaj je znano: na tako krut način je umrla pevka skupine Cranberries

Cigarete, alkohol, tablete in banja.


bede37ffe94ffd37283b9d507565437b-1.jpg

Dolores
O’Riordan, pevka znane rock skupine Cranberries, ki se je od tega sveta poslovila 15. januarja letos, je umrla zaradi utopitve, kaže poročilo mrliškega oglednika.

Vzrok za utopitev je prekomerno uživanje alkohola. V njeni krvi so namreč našli 330 miligramov alkohola na 100 mililitrov krvi, kar je kar trikrat več, kot je dovoljena meja za vožnjo v Angliji, poroča britanski časnik The Guardian.

Pevka je pred smrtjo tudi veliko kadila (pokadila naj bi cel zavojček cigaret), v krvi pa so našli tudi sledi sedativa lorazepam in drugih pomirjeval na recept.

dolores-oriordan-funeral.jpg

V poročilu sodnega zdravnika dr. Adama Combeja je zapisano, da je bila smrt posledica prekomernega uživanja alkohola, mrliška oglednica dr. Shirley Radcliffe pa je za medije povedala, da pri smrti ni bilo znakov kaznivega dejanja ali samomora. Ob mestu smrti prav tako niso našli nobenega poslovilnega pisma, so pa našli prazno škatlico cigaret, več praznih stekleničk alkoholnih pijač iz mini-bara in manjšo steklenico šampanjca.

Dolores O’Riordan, ki se je dolga leta borila z depresijo, je pod vodo v banji našla sobarica. Z obrazom je bila obrnjena navzgor. Reševalci so takoj ob prihodu pričeli z oživljanjem, a je bilo prepozno.

Umrla je v 47. letu starosti.

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Sedaj je znano: na tako krut način je umrla pevka skupine Cranberries

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF