ŠOKANTNO: Noseča Khloe Kardashian prevarana samo nekaj dni pred porodom

Ustvarjanje novega življenja s svojim partnerjem je izjemna izkušnja, ki ne bi smela biti zasenčena z nobeno drugo stvarjo - razen če te oče tvojega otroka vara.


Prihod novorojenčka na svet bi moral biti eden najsrečnejših dni naših življenj. Ustvarjanje novega življenja s svojim partnerjem je izjemna izkušnja, ki ne bi smela biti zasenčena z nobeno drugo stvarjo – razen če te oče tvojega otroka vara nekaj dni pred prihodom vajinega malčka na svet.

Čeprav se sliši kot nemogoča in izjemno ne etična izkušnja, se Khloe Kardashian, 33, dogaja ravno to.

10. aprila je na dan prišla novica, da je njen partner ter bodoči oče njenega otroka Tristan Thompson, 27, prevaral visoko nosečo zvezdnico samo nekaj dni pred njenim porodnim rokom.

who-did-tristan-cheat-on-khloe-with.jpg

Po mesecih špekulacij je Khloe konec decembra končno javno potrdila da s Tristanom veselo pričakujeta otroka. Čeprav je parček veselo objavljal ljubke fotografije kot iz pravljice na njuna socialna omrežja, je Tristan skrival svojo temačno skrivnost pred svetom – njegova potepanja naokoli.

ssc.png

Govorice o Tristanovi nezvestobi so bile uradno potrjene po tem ko je bil viden v nočnem klubu PH-D v New Yorku, kjer so slavili zmago njegove košarkarske ekipe. V videu ki je last Daily Mail medija, je viden igralec Cleveland Cavalier ekipe kako poljublja rjavolasko v nočnem klubu.

TMZ je kasneje prikazal podoben video v katerem sta se Tristan in rjavolaska, znana pod imenom Lani Blair, skupaj prijavila v Four Seasons hotel ob 5. uri zjutraj.

sad-khloe-kardashian_GH_content_850px.jpg

Metdem ko je Tristan užival v sadovih ženskega telesa rjavolaske, pa je Khloe v Clevelandu, Ohio, naznanila porod njunega otroka.

Vir: shared.com

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
2
Lol
Cry Cry
8
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
4
WTF

Komentarji 0

ŠOKANTNO: Noseča Khloe Kardashian prevarana samo nekaj dni pred porodom

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF