URADNO JE: BEPOP se vrača

Tokrat v nekoliko spremenjeni zasedbi. Dekleta so novico že uradno potrdila.


d9ef39ed29e9fabf807229f820a1cb03-1.jpeg

Kot smo že poročali, so se pojavila številna namigovanja, da se nekoč priljubljena zasedba Bepop vrača. Zdaj pa je to postalo tudi uradno. Žal pa se dekletom, Ani, Alenki in Tinkari, ne bo pridružil Simon, ki pa svoje kolegice pri projektu vseeno podpira.

5c1cec7a68f849d86e31b9c42b31b819.jpeg

“BEPOP SMO NAZAJ. Tokrat kot ženski trio. Dolgo se je razmišljalo, kuhalo, premlevalo, mešalo in zdaj je ravno prav vroče, da vam lahko serviramo. Prvič bomo zažurali skupaj 21. septembra,”je na Instagramu zapisala Ana Praznik. Alenka pa je na svojem profilu zapisala: “Po zadnjem skupnem nastopu 2 leti nazaj, želja po prepevanju in ustvarjanju, ni in ni popustila.. Kar, naj časa se je v nas porajalo, vprašanje ‘kaj pa če bi’. Želja je prevladala in tukaj smo bepopladies”

Skupina je bila ustanovljena leta 2002, kmalu po začetku skupne poti pa jih je doletela tragediji, saj je v hudi prometni nesreči umrl njihov najmlajši, in tudi najbolj priljubljen član, Nejc Erazem. Skupina je brez njega delovala do leta 2005 in po Sloveniji požela velik uspeh, z nastopi in snemanji pa so končali, ko se je Tinkara leta 2005 odločila, da si želi ustvariti družino, marca 2017 je skupina spet nastopila in požela navdušenje, letos pa se na glasbene odre vračajo samo dekleta. 

Vir: Njena.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

URADNO JE: BEPOP se vrača

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF