Vojvodinja Kate podlegla botoksu in kirurgom

Mnogi so prepričani, da si je članica britanskega kraljevega dvora privoščila kar nekaj injekcij botoksa, kar so dokazali s primerjavo fotografij.


83839ec9d32053ae6ef88b86725bb607.jpeg

Kate Middleton pri 37 letih velja za eno najlepših članic britanske kraljeve družine, ki je vedno navduševala z naravnim videzom, zato je bil marsikdo šokiran, ko je videl nekatere naslovnice revij.

»Vojvodinja Cambriška se poslužuje botoksa!« je le eden od naslovov, ki Kate obtožujejo lepotnih popravkov. Olje na ogenj je prilil tudi znani britanski lepotni kirurg dr. Munir Somji, ki je na družbenem omrežju objavil fotografijo prej in potem, s katere naj bi bilo razvidno, da je Kate gubice na čelu gladila s pomočjo botoksa. »Naša Kate obožuje botoks! Poglejte očitno zmanjšanje videza gubic na njenem čelu,« je zapisal doktor, katerega obtožbe je komentirala tudi Kensingtonska palača. Njen javni predstavnik je namreč vsa namigovanja zanikal. Somji je z objavo fotografije menda želel prikazati, kako učinkovit je lahko botoks, obenem pa ni mogel razkriti, ali je Kate njihova pacientka. Ne glede na vse pa je očitno, da je Kate videti pomlajena, kar pa v današnjem svetu ni nič nenavadnega, saj se na ta način pomlajuje že praktično vsak tretji človek v Veliki Britaniji. 

Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Vojvodinja Kate podlegla botoksu in kirurgom

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF