Zvezdnik na videu pokazal svojo zadnjico – za medicino!

Na družbenem omrežju instagram je v živo objavljal posnetke s kolonoskopije.


ae8c7bdc77f065fe9afe865db55ec9b5-1.jpeg

Ameriški igralec in glasbenik Will Smith je znan po tem, da z javnostjo pogosto deli svoje zasebno življenje. A tokrat je presenetil celo njegove dolgoletne oboževalce.

Smith je namreč imel zdravniški pregled debelega črevesa – kolonoskopijo. Ker gre za občutljiv pregled, ki marsikoga spravlja v zadrego, je Smith z objavami na instagramu skušal razbiti predsodke o rutinskem pregledu, ki mnogim ljudem rešuje življenja.

“Pravijo, da lahko dobiš 50 milijonov sledilcev na instagramu, tudi če ne pokažeš svoje zadnjice. No, tukaj sem, čakam na kolonoskopijo,” se je pošalil zvezdnik.

V posnetku je Smith oblečen v zdravstveno haljo, ki ima na zadnjici odprtino, obut pa je le v nogavice. Pri kolonoskopiji zdravnik v zadnjik pacienta vstavi gumijasto cev, ki ima na koncu pritrjeno video kamero, s katero zdravnik pregleda stene črevesja in najde morebitna vnetja ali polipe.

Mnogi so se posnetku smejali, saj Smith v njem na duhovit način dokumentira poseg. Drugi pa so spomnili, da gre pravzaprav za pomembno dejanje, saj tako razbija mite, zaradi katerih se marsikdo ne odloči za ta pomemben pregled.

Igralec je na kolonoskopijo šel preventivno. Star je namreč 51 let in zdravniki so mu zato predlagali preventivni pregled.

Še dobro, da se je zanj odločil. Zdravnik je namreč v njegovem debelem črevesu našel polip, ki bi lahko bil rakast in ga je tudi kirurško odstranil.


Vir: Svet24.si

Kakšna je tvoja reakcija?

Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Cry Cry
0
Cry
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Komentarji 0

Zvezdnik na videu pokazal svojo zadnjico – za medicino!

Izberite format objave
Novica
Novica obogatena z tekstom in sliko
Listna objava
Klasična listna objava
Meme
Prenesite svoje slike in ustvarite svoje meme-je (tekst)
Video
Youtube ali Vimeo Embedi
Avdio
Soundcloud ali Mixcloud Embedi
Slika
Slika ali GIF